TEAM BADRING

En del av Team Illex

Igår stack jag och Mattias Epperlein till vår käre vän Erik Walmann för att han hade skvallrat om öppet vatten och goda förhållanden.
Abstinensen efter öppet vatten för mig och Mattias hade blivit oumbärlig. Efter en lång vinter med borrande och tackelknytande så hinner man bli trött på det.
Jag var först lite fundersam om jag hade orken att sätta mig i bil och köra 3 timmar bara för att få kasta av sig lite. Men efter en rapport från Erik där han skrände om 4 fisk på kort tid och topp på 7640g så började jag bli lite sugen. Jag plockade fram mina spön och mina nya Dexter shads som har legat i dvala under vintern. (Eller dvala? Pillat med betena varje dag) För att sedan helt plötsligt stå redo vid dörren kvällen innan och är sugen på att åka redan då.

Den nya Dexter Shad skulle få sättas på prov och resultat blev det!
Följ Eriks inlägg på Pikewallis för hela berättlsen även om dagen innan.
http://pikewallis.hooked.no/2013/03/de-smalt-til-i-dextershadden/


Gårdagens krossare. illex Dexter Shad färgerna f.o. Gold Carp, Bangkok Tiger med 20g skalle.

Fylld vertikalväska till salu! arrow-right
Next post

arrow-left VM i matlagning och 10+
Previous post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *