TEAM BADRING

En del av Team Illex

Finväder

Igår blev det finväder på norra Vänern. Jag och Alex bestämde oss för att leta olika områden så det blev mycket bussåkande. Vi ville hitta olika temperatur skillnader, strukturer och stim.
Ytan blev stor och vi fick oss en del kontakter runtom. Dagen började med en mjukstart, kaffe och smörgås vid halv 8 hos mina föräldrar. Vi var vid rampen runt halv 9 och mötet var ett faktum. 30 tal trailers som redan hade åkt utåt så visste vi att det inte skulle bli lätt om alla trängs så vi bestämde oss snabbt för att täcka av yta och kika runt.
Vi brände en ganska snabbt och efter ett tag uppe på grund området så small det en 5kg vildlax.

Vi tuffade på bortåt, vi hör om bra fiske på radion, vi är långt ifrån men puttrar sakta bortåt och vi klipper i 3 snabba när vi närmar oss, dock småfisk. Brände en och 2 för små. Så fortsatte dagen, totalt 5 för små och ett gäng brända, dem tog knepigt. Missade en som jag trodde skulle knäcka de inre spöna på taket men när jag tog tag i spöt var det borta och betet hade knappt märken. Vi bröt rätt tidigt för att slippa köbildning i rampen. Mycket bra väder!
//Per Stenberg

Vänern Trophy arrow-right
Next post

arrow-left Reklamfilm
Previous post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *